Urban Cuts barber shop

Add Your Heading Text Here

…Και κάπως έτσι οι καιροί άλλαξαν με την προσωπική περιποίηση, να μην αποτελεί, μόνο γυναικείο προνόμιο.

 Για να είμαστε, ακόμη πιο σαφείς, η επιστροφή στο all time classic, έφερε μαζί της, παραδοσιακά & αυθεντικά «μπαρμπέρικα», αναβιώνοντας με  τον τρόπο αυτό, την αντρική συνήθεια που αφορούσε μόνο σε όσους θεωρούσαν τον εαυτό τους…Gentleman.

 Only for men ή μπορεί να κάνουμε και κάποιες εξαιρέσεις;

 

Ρητά κι αυστηρά Only for men.

Καμία εξαίρεση και καμία πρόταση δεν μπορεί να το αλλάξει, μιας κι αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε είναι ένα gentlemen’s club.

 Πως αποφασίσατε την δημιουργία ενός χώρου αφιερωμένου αποκλειστικά και μόνο στην ανδρική περιποίηση;

 Ήταν μία απόφαση για την οποία δεν είχε προηγηθεί ιδιαίτερα μακρόχρονη σκέψη.

 Από την μία υπήρχε η πολυετής εμπειρία, και από την άλλη, υπήρχε αυτή η υπέροχα μοναδική στιγμή, που γίνεσαι μέλος μίας 100% αντρικής κουβέντας.

 Γέλιο, υπαρξιακές αναζητήσεις, ποδόσφαιρο, πολιτικά, αισθηματικά κι ότι άλλο μπορεί να σου επιφυλάσσει μία συζήτηση μεταξύ αντρών, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ακόμη κι αν μεταξύ τους δεν γνωρίζονται!! Αυτή την στιγμή δεν μπορείς να την βρεις αλλού, εκτός από ένα πραγματικό «μπαρμπέρικο».

 Παρατηρώντας, κανείς, τον χώρο, διαπιστώνει έντονα στοιχεία vintage. Είστε λάτρης του συγκεκριμένου στυλ ή ακολουθείτε την μόδα που ζητά  new edition «μπαρμπέρικα» :

Είμαι λάτρης του στυλ!

Πολλά από τα έπιπλα που υπάρχουν στο Urban Cuts barber shop αποτελούν μέρος της οικογενειακής μας ιστορίας με κάποια από αυτά να είναι άνω των 60 ετών. Τα κληρονομήσαμε από τον παππού μπαρμπέρη, τ’ αναπαλαιώσαμε και τα ταιριάξαμε με τις σύγχρονες, προσθήκες, απαραίτητες για την άνεση των gentlemen που μας προτιμούν.

 Μιας κι αναφερθήκατε στις μοντέρνες προσθήκες άνεσης, θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε για την επιλογή να μην χρησιμοποιείτε κλασσικά εργαλεία κουρέματος & ξυρίσματος.

Είμαστε ένας χώρος vintage που όμως λειτουργεί στη σύγχρονη εποχή.

Πρέπει να σας τονίσω, ότι τα εργαλεία χωρίς τεχνική, δεν ικανά να προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Γι αυτό στο Urban Cuts barber shop εφαρμόζουμε παλαιότερες (κι αλάνθαστες κατά την άποψη μου) μεθόδους, όπως για παράδειγμα το ξύρισμα με φαλτσέτα.

Είμαι μία επιλογή όχι ανάγκης (όπως πιο παλιά)  αλλά απόλαυσης, ειδικά με την χρήση  ζεστής-κρύας πετσέτας και που μόνο ένας άντρας μπορεί να χαρίσει στον εαυτό του!!!

 Πόση καινοτομία χωρά στην παράδοση;

 Καινοτομία…καμία. Εξέλιξη….Πολύ μεγάλη.

 Είμαι οπαδός της εξέλιξης κι όχι της αέναης αναζήτησης καινοτόμων προτάσεων.

Ασχολούμαι με την κομμωτική πολλά χρόνια κι αυτό που διδάχτηκα είναι πως ότι κάνεις με πάθος, δεν αποτυγχάνει. Αυτό είναι άλλωστε και το “moto” του Urban Cuts barber shop. «Passion never fails»

 12 διαφορετικές εταιρίες με προϊόντα αποκλειστικά για την αντρική περιποίηση. Ζεστές-κρύες πετσέτες, φαλτσέτα κι ο Κωνσταντίνος μέσα από την σιωπή του  να δημιουργεί μικρά θαύματα, περιστρέφοντας σε, στην δερμάτινη πολυθρόνα του «μπαρμπέρικου».

 Για το τέλος…. Κολόνια Μενούνος. Υπέροχη μοναδική, που φέρνει στο μυαλό σου, αναμνήσεις που είχες ξεχάσει ότι υπήρχαν αποθηκευμένες στο υποσυνείδητο σου!!

 Δυστυχώς κυρίες μου….Only for Men ή όπως προτιμά να λέει ο Κωνσταντίνος… Gentlemen Only!!

Επικοινωνήστε μαζί μας: 

Διεύθυνση: 

Αγίου Ιωάννου 5- Γλυφάδα 

Τηλέφωνο: 2155352207

Web site: https://urbancutsathens.wordpress.com/