Οι σπουδαίες ιστορίες ξεκινούν μ’ ένα cocktail!

Cocktail: Είναι το ποτό που περιλαμβάνει δύο (πολλές φορές και περισσότερα) συστατικά με το ένα (τουλάχιστον) εξ αυτών να περιέχει αλκοόλ.

Η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση cocktail βρίσκεται στο The Morning Post και Gazetteer στο Λονδίνο στις 20 Μαρτίου 1798 ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες ως ποτό (ενδεχομένως μη αλκοολικού) εμφανίζεται  στο The Cabinet’s Farm , 28 Απριλίου 1803. 

Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 υπήρξε μια αναγέννηση κι εξέλιξη των cocktails σ’ ένα στυλ που βασίζεται μεν, σε παραδοσιακές συνταγές -για έμπνευση- αλλά χρησιμοποιεί δε, νέα συστατικά και συχνά σύνθετες γεύσεις.

Πλέον τα cocktails, αποτελούν επιλογή όχι μόνο για τις απογευματινές & βραδινές εξόδους αλλά κι ως συνοδευτικά γεύματος ή δείπνου!

Cocktail: σαγήνη όλων των αισθήσεων!

O bartender Γιάννης Χατζηαργυρός είναι από τις λίγες περιπτώσεις που έχουν μετατρέψει το hobby τους σ΄ εργασία, η οποία παρόλα αυτά, πέρασε μέσα από εξειδικευμένες σπουδές.
 
Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων (μ΄ ιδιαίτερες γνώσεις στην Βοτανική), σειρά σεμιναρίων τεχνικών σε συνδυασμούς & μοριακής μιξολογίας, Basic, Advanced & Modern Bartendering,14 χρόνια εμπειρίας και λατρεία για τα βότανα και μπαχαρικά, προσφέρουν την ασφάλεια δημιουργίας cocktails που είναι ξεχωριστά, ιδιαίτερα, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Γιάννης Χατζηαργυρός

Το cocktail για εμένα είναι η σαγήνη όλων των αισθήσεων. Είναι ο καμβάς μου, πάνω στον οποίο μπορώ να συνδυάσω τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης και παράδοσης, προκειμένου να δημιουργήσω το ποτό που θα ικανοποιήσει ακόμη και την πιο ακραία επιθυμία!!

Γιάννης Χατζηαργυρός

Bartender

Απολαύστε όλη την λίστα των coctails του bartender Γιάννη Χατζηαργυρού, στο SU CASA στην Γλυφάδα.

Το SU CASA αποτελεί το συγκλονιστικότερο αποτέλεσμα του συνδυασμού ενός allday με premium προτάσεις φαγητού κι αξεπέραστων cocktails. 

Ανακαλύψτε το Su Casa & τα συγκλονιστικά cocktails του Γιάννη Χατζηαργυρού:

Διεύθυνση:         Πλατεία Νυμφών                                                                 Γλυφάδα     

Τηλέφωνο: 210-89.85.554

"There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure!" - Paolo Coelio, The Alchemist

"Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορεί να κάνει την πραγματοποίηση ενός ονείρου, αδύνατη: ο φόβος της αποτυχίας.