Μονήρες Εμφύτευμα Αποτελεσματική & Ανώδυνη επιλογή

Αποκατάσταση του χαμόγελου με την αντικατάσταση πρόσθιου δοντιού από εμφύτευμα

Πολλές έρευνες και πολλές μελέτες, μιλούν για την ευεργετική επίδραση του χαμόγελου στη ζωή μας. Στοιχεία που άλλα αποδεικνύονται επιστημονικά κι άλλα επιβεβαιώνονται εμπειρικά,  συνιστούν το χαμόγελο ως μια κύρια πηγή ευζωίας: Μειώνει το στρες, σπάει την αμηχανία, συμβάλλει στην αξιοπιστία, αυξάνει την παραγωγικότητα, χαμηλώνει τους καρδιακούς παλμούς, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τη διάρκεια της ζωής… Τόσοι και τόσοι λόγοι, όλοι τους εξαιρετικοί!

Τι κάνουμε όμως όταν λείπει ένα δόντι στην πρόσθια περιοχή, ειδικά σ΄ εκείνη της άνω γνάθου όπου τονίζεται το χαμόγελο;

Εάν δεν θέλουμε να το αντικαταστήσουμε με την συμβατική μέθοδο της γέφυρας (η οποία εκτός των άλλων περιλαμβάνει και τρόχισμα των παρακείμενων δοντιών), τότε επιλέγουμε εκείνη του Μονήρους Εμφυτεύματος.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη τεχνική, η χειρουργική διαδικασία, ολοκληρώνεται σε μία –μόλις- συνεδρία, διάρκειας 60’ (!!), εντελώς ανώδυνα, με την χρήση τοπικής -και μόνο- αναισθησίας και σε συνθήκες πλήρους αποστείρωσης.

Το αποτέλεσμα (χειρουργικό & αισθητικό), χάρη της κλινικής εμπειρίας και των επιστημονικών δεξιοτήτων είναι απόλυτα προβλέψιμο, προσαρμοσμένο –πάντα- στις επιθυμίες, τις λειτουργικές και βιολογικές ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. 

Dr. Ιωάννης Χατζηχρήστος (Χειρουργός-Οδοντίατρος)

 * Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Georg-August Universitat Gottingen Γερμανίας ΓEPMANIAΣ.  

Επικοινωνήστε με την Dental Clinic: 

Διεύθυνση: Βασιλέως Παύλου 94 – Βούλα 

Τηλέφωνο: 210-89.95.799

Web site:                 www.dental-athens.gr